Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Nisan 2010 Cumartesi




NEREYE?

Zaman geçmiyor. Ben de her geçen gün kendimi kandırmaya devam ediyorum. Biliyorum ki aramayacaksın. Belki belkiler var ya hiç olmayacak aslında. Aksini düşünüyorum. Yine olmuyor. Her şey yolunda gidecek diyorum. Tamamdır diyorum. Olmuyor. Gitmiyorsun bir türlü! Rahat bıraksan artık beni. Çıksan gitsen. Önüme çıkıp durmasan artık. Orda mısın? Kısa, net birazda kabaca: ÇIK, GİT! Nereye gittiğin umurumda değil! Merakta etmeyeceğim söz. Biraz uzaklaşmak birbirimizden iyi gelecek eminim. Buna mecburuz artık. ‘Vur, dağıt’ hallerinden ikimizde yorulduk. Farkındasın aslında sende her şeyin. Biliyorsun beni. Ben de iyi bilirim seni. Hadi git şimdi. Veda falan yok. Belki bir gün… Neyse…




Uterqüe Açıldı!
Inditex'i bizi sürekli yeni ve makul fiyatlı markalarıylatanıştırdığı için seviyoruz. Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Stradivarius,Pull and Bear ve son olarak Nişantaşı Hotiç'in biraz yukarısında ve Akmerkez'de yeniaçılan Uterqüe.

Öncelikle mağaza konsepti çok şık ve aradığını kolaylıkla bulabiliyorsun. Uterqüe, diğer markaların aksine, aksesuarların daha ön planda olduğu bir marka.

İspanya ve İtalya'da tasarlanmış retro tarzdaki bilezik ve broşlar, ipek ya da deriden fular ve eşarplar, el işçiliğiyle öne çıkan kemerler, iri küpeler, bilezikler ve stras kolyeler, avangard güneş gözlükleri, altın ve bakır tonlarda takılar; yarı kıymetli taşlardan tasarlanmış ve çoğu sınırlı sayıda üretilmiş.

Kıyafet bölümüne göz attığımda ise uzun etekler ve eteği kıvrımlı ceketler ile kombine edilen havai bluzlar, kabarık etekler, ‘Mariachi' kısa düz ceketler ve işlemeli elbiseler yer alıyor. Zincir askılı, denim çantalar bu yaz da peşimizi bırakmıyor.

Uterqüe
Teşvikiye Caddesi, 57 Nişantaşı
www.uterque.es