Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Haziran 2010 Pazartesi






ATELIER 55!


İstanbul hızla tasarım butiklerinin merkezi olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor. Kısa bir süre önce açılan Atelier 55! Şehrin en tarih kokan semti Galata'da açıldı. Daha içeriye girmeden dış görünümünden beyaz masa ve sandalyeleriyle yaz konseptine çok uyumlu oldugunu düşündüm ve çok sevdim. İçeriye girdiğimde David Koma, Bora Aksu, Sylvia Toledano, Vassilisa, Enoe Me, Lenny Swimwear, Linda Farrow Luxe ve tabi ki favorim Umit Benan tasarımlarıyla çevriliydi. Bunların yani sıra güneş gözlükleri ve oldukça şık olan takılarda şahane. Alışverişini tamamladıktan sonra şık kafesinde cheesecake ve brownie'lerin tadına bakmadan orayı terk etme! Fiyatlar da 600-800 TL aralığında degişmekte.
Daha detaylı bilgi için;
www.atelier-55.com

Serdar-ı Ekrem Sokak
Seraskerci Çıkmazı 55 Galata
0212 236 20 76











NOEL STEWART

Şapka deyip geçme. Giydiğin elbiseyi ya da jean+t-shirt ikilisini başkalaştırarak farklı bir hava katıyor. Özellikle yazın severek takıyoruz ve seviyoruz. Bir de günlük takmak için biraz cesaret isteyen hatta neredeyse mümkün olmayan modeller de mevcut! Noel Stewart ismini daha önce duydun mu? Royal College of Art çıkışlı oldukça farklı çizgiler taşıyan oldukça şık şapkaların yaratıcısı. Dai Ress ve Stephen Jones gibi tasarımcılarla çalışmış.
Rolan Mouret, Marios Schwabb, Hussein Chalayan, Diesel ve Oscar De La Renta gibi isimlerin koleksiyonlarına tasarımlar hazırlamış.