Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

1 Mayıs 2010 Cumartesi



Gitme! Vazgeçtim...

En son git demiştim sana hatırlarsan... Gitme! Söylediğim herşeyi unut. Saçmaladım evet. Ne dediğimi bilmiyordum. Bir anlık öfke anı işte. Bu yazdıklarımı okuduğunu biliyorum ve hala ordasın. Kızgınsın onu da biliyorum. Özür dilememi falan bekleme sakın. Dileyemem. Eskisi gibi de olalım demiyorum zaten imkansız. Uzaktan izlemeye devam edelim birbirimizi. Bak bu en iyisi. Sen haftanın 7 günü 7 farklı kızla görüşmeye devam et. Ben de sana tek tek anlattığım planlarımı gerçekleştirmeye devam edeyim. Sonra bir gün bir yerde karşılaşırsak selam verip geçer miyiz yoksa nefret dolu bakışlarla birbirimize bakıp gider miyiz? Ya da inadı bırakıp oturup uzun uzun konuşup, dertleşir miyiz?
Herşey bir yana ben galiba seni özledim...






ALEF MÜCEVHER ATÖLYESİ

Teşvikiye Camii'nin arkasındaki sokaklar, "Keşfetmediğim yer kalmadı artık" diyenler için bile gizli mabedler barındırıyor. Kendini harika tasarımların satıldığı bir mücevher atölyesinde bulmak ister misin?

Yeşim Yüksek, hukuk fakültesinden mezun olmuş ama mesleğini bugüne kadar hiç yapmamış ve uzun yıllardır mücevher tasarımcılığı yapıyor. Smoky kuvars, oniks, ametist, rutil kuvars, garnet ve mavi topaz gibi taşları kullanarak harikalar yaratıyor. Gösterişli yüzükler, kolyeler ve şık bilezikleriyle sıradanlıktan çok uzak, benzersiz tasarımlar. Zaman zaman da takı-mücevher sergileri gerçekleştiriliyor burada. Takıların birçoğu tek, ancak çok beğenilen ve talep alan bazı parçalardan iki adet tasarladığı zamanlar da olabiliyor. ‘Pırlanta' merakı olanlar için de harika yüzüklerin olduğunu söyleyeyim.

Alef
(0212) 241 35 58
Hacı Emin Efendi Sokak, 4-A Teşvikiye
www.alefgaleri.com