Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Mayıs 2010 Cuma


-ÇAĞDAŞ TERZİ-

Kişi, yer, mekan ve zamanın önemi yok onun için. Dünyanın neresinde yaşıyor olursan ol, fark etmez. Sen aklındaki modeli söyle yeter.

Elvan Dink, Bursalı bir işletme öğrencisi. Fakat çizmeye meraklı. Kağıt bulup çizdikçe neden tişört yapmayayım demiş ve eğitim aldıktan sonra özel istek üzerine tasarımlar hazırlamaya başlamış. Tişörtle kalmamış, batik tekniği kullanarak kumaşların üzerine resimler yapmış ve taşlar, kurdeleler kullanıp boyutlandırarak oluşturduğu tasarımları moda dergilerinin ilgisini çekmiş.

Dink'in tişörtlerine daha önce rastlamış olabilirsin ama artık şık gece kıyafetlerinden elbiselere, şortlara, iş hayatında kullanılabilecek serilere kadar istediğin her şeyi hazırlayabiliyor ve minik birer hediyeyle birlikte adresine postalıyor. Hiçkimsenin üzerinde görmeyeceğin garanti.

www.elvandink.com.tr

Matchbox



-MATCHBOX-

Her sabah uyandığında acaba bugün ne giysem telaşı ve stresi seni de sarıyor mu? O zaman hoş geldin aramıza! Tekdüzelik ve sıradanlıktan sıkıldıysan bana kulak ver. Cihangir'de Saba - Verda Kuseyrioğlu kardeşlerin sahibi oldukları bir butikten bahsedeceğim.

Saba'nın styling geçmişi, Verda'nın yıllarca reklamcılık sektöründe oluşundan ötürü yaratıcı fikirlerinin birleşimiyle ‘Matchbox' Cihangir'de huzurlarınızda. 60'lar,
70'ler ve 80'lere ait elbiseler günün kurtarıcıları. ‘Rare Vintage Sunglasses' el yapımı gözlükler ise görünümünü tamamlıyor.
Şifon kısa kollu bluzlar, ceketler, 20'li ve 30'lu yıllara ait tüllü minik şapkalar, kolyeler ve küpeler... Eskilere gitmişken timex'leri de hatırlarsın; hani hem plastik hem de metal olan şu rengarenk saatler vardı bir zamanlar. İşte şimdi yine var onlardan. Hem de çok uygun fiyatlara.

Yaz dönemi boyunca satılacak olan, Deniz Mercan'ın hazırladığı yeni ‘mayo koleksiyonu' da burada satışa sunulacak. Fiyatlar da gayet makul. Size kalan tek şey bu küçük ama şirin yeri ziyaret etmek!

Matchbox
(0212) 245 43 05
Kılıçalipaşa Mahallesi Matara Sokak 14, Cihangir
www.matchboxvintage.blogspot.com