Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

7 Temmuz 2010 Çarşamba


















WHO'S THAT GIRL?
Kate Moss ve Sienna Miller. Tamam. İkisi de güzel! İkisi de moda ikonu! Ama dünyada sadece Kate ve Sienna yok değil mi? Yeni yüzler... yeni yüzler...yeni yüzler... İşte karşınızda Yasmin Sewell!
Londra'daki Liberty mağazasının moda danışmanı Yasmin Sewell, maskülen parçaların belki de en çok yakıştığı isimlerin başında geliyor. Stilini; çabasız şıklık ve doğallık kelimeleriyle tanımlayabiliriz! Ancak diğer bir yandan da feminenliği elden bırakmayan Sewell kesinlikle bir ikon! İtirazı olan?




YARATICI HARİKALAR KUMPANYASI

Nişantaşı'nda 62'den tavşan çıkaran bir tasarım kumpanyası! Amerikan Hastanesi'nin hemen arkasında yeni açıldı. İlgi çekici bir konsept hakim içerde, çalan müzikten tutun da, eski gramofonlara kadar... Tanınmamış olmaları, yetenekli olmadıkları anlamına gelmiyor!

Gözüme takılanlar; Güneş Dericioğlu imzalı tahta ve deri karışımı clutch'lar, sevdiğimiz Cici Coco ayakkabılar, marin tişörtler, yüksek bel pantolonlar, şifon renkli romantik görünümlü bluzlar ve Sudi Etuz'un tasarladığı her şeyi ama her şeyi satın almak istedim! Tasarımcılar; İpek Arnas, Vivet Yeruşalmi, Sudi Etuz, Başak Tinli, Leylan Gökçe, Tanya Çankar, Pırıl Sürmen, Gonca Karadeniz, Seher Şehirli, Zeynep Yavuz, Filiz Dana, Tuğçe Ülkümen, Güneş Dericioğlu, Ayşe Deniz, Bilge Köprülü. Zevkli,yaratıcı ve kesinlikle gelecek vaad eden isimlerin hemen hepsi La Salle Akademi mezunu.
2010 yaz koleksiyonlarının konsepti ise Alice Harikalar Diyarı (Başka ne olabilir ki?). Ağırlıklı olarak saten kumaşı tercih ediyorlar. Beğendiğin model, bedenine uymuyorsa endişe yok; hemen bir alt katındaki atölyede istediğin model, dilediğin bedende elinde!

Kumpanya 62
(0212) 246 68 75
Doktor Orhan Ersek Sok. No:53 Topağacı/ Nişantaşı
www.kumpanya62.com